Incuietori inteligente

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

E timpul sa uitati odata pentru totdeauna de pierderea cheilor.

Incuietorile inteligente Portass-Key va ofera controlul asupra securitatii locuintei sau a afacerii, oferindu-va linistea deplina ca proprietatea dvs. este ferita de accesari nedorite. Spre deosebire de o incuietoare traditionala, yalele smart de la Portass-Key va permit sa faceti check-in de oriunde din lume si sa primiti notificari in timp real* in cazul in care usa este deblocata pe neasteptate. Adaptata la nevoile dvs., veti putea avea acces la proprietate intr-o varietate de moduri. Deblocarea usii se poate realiza prin intermediul amprentei, a unui cod numeric, a cardului, a cheii clasice si prin intermediul smartphone-ului cu aplicatia TTLock prin Bluetooth sau la distanta* prin conectarea unui adaptor Wi-Fi.

Oferiti-va luxul confortului. Aveti nevoie doar de smartphone-ul dvs. si cu o singura atingere puteti debloca cu usurinta usa. Puteti trimite utilizatorilor chei virtuale, astfel incat membrii familiei, prietenii sau oaspetii sa poata avea acces la locuinta dvs. chiar si atunci cand nu sunteti prin preajma. Ulterior, puteti gestiona cine poate intra in proprietatea dvs. prin dezactivarea sau stergerea utilizatorilor prin intermediul aplicatiei TTLock. Cheile virtuale pot fi programate sau pot fi transformate in permanente pentru un control total al proprietatii dvs. De asemenea, puteti monitoriza cine vine si cine pleaca, oferindu-va avantajul de a stii cand cei dragi au ajuns acasa in siguranta. 

Aflati ce aspecte trebuie sa luati in considerare atunci cand alegeti modelul de yala smart potrivit pentru usa dumneavoastra.

*Pentru aceasta functie este necesara achizitionarea unui adaptor Wi-Fi Gateway G2. Produsul este vandut separat.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!